Dinapsis

Dinapsis

Transformació digital davant el canvi climàtic

 

En Hidraqua apostem per la transformació digital per a fer front als reptes que ens presenta el canvi climàtic.

Per això, hem posat en marxa Dinapsis, centres referents en transformació digital, que engloben el coneixement aplicat i la creativitat col·lectiva a través de processos d'operació i control digital. La seua gestió centralitzada, al costat de la digitalització d'operacions que ofereix, millora la gestió del cicle integral de l'aigua i també optimitza les operacions a realitzar en el pla urbanístic de la ciutat.

Els centres Dinapsis compten amb una operació integrada de serveis d'aigua, medi ambient i salut ambiental per a cada territori de la Comunitat Valenciana. A més, s'impulsa la cocreació i les aliances amb actors locals, generant sinèrgies entre empreses, administracions, centres tecnològics, startups i universitats, que ens permet treballar en solucions adaptades a les necessitats reals del nostre territori.

Dinapsis Costa Blanca

Aquest centre de transformació digital compta amb més de 30 eines digitals que permeten la gestió eficient i sostenible de l'aigua i el territori. Espai de cocreació i aliances, Dinapsis Benidorm aplica metodologies eficaces en una unió entre equip i client amb la finalitat de fomentar el desenvolupament des d'una perspectiva d'economia local.

Dinapsis València

Hub d'innovació per a impulsar la transformació ecològica dels territoris i avançar cap a l'economia circular, fomentant l'aliança indústria-ciutat. Proporcionem les millors solucions verdes en la gestió del cicle integral de l'aigua tant en àmbits urbans com industrials, per a promoure ciutats digitals més sostenibles i resilients i vetlar per la salut ambiental i el benestar de les persones. A més, forma part de la xarxa Dinapsis que permet escalar i adaptar les solucions digitals a les necessitats reals de cada territori.

Per a més informació: https://www.dinapsis.es/