ÈTICA I COMPLIMENT

Ética y cumplimiento

Els nostres valors

Codi Ètic

En Hidraqua disposem d’un Codi Ètic que defineix els valors de la nostra organització, el qual constitueix una referència en totes les nostres conductes i accions, tant individuals com col·lectives.

Aquests valors ètics han estat sempre una part central de l’estratègia i el desenvolupament de Hidraqua.

En el context actual es fa més indispensable que mai per a l’empresa actuar amb responsabilitat i ètica en les seves activitats, de cara a tots els grups de relació.

 

Consulta el nostre Codi Étic


Canal Ètic

S’ha habilitat una canal de comunicació a través del qual qualsevol persona pot realitzar consultes o suggeriments en relació al Codi Ètic i les polítiques i procediments que desenvolupen els seus principis i valors.

Així mateix ha d’emprar-se aquest canal per a notificar possibles incompliments del Codi de Conducta i les seves polítiques i procediments a través del formulari de consulta i formulari de notificació d'irregularitats.

Les comunicacions, consultes i notificacions, hauran de realitzar-se contactant amb el Compliance Officer per qualsevol dels següents mitjans:

  • Correu postal (dirigit al Compliance Officer de Hidraqua, Gestión Integral de Aguas de Levante, S.A.) a la següent adreça:

Av. Catedrático Soler núm. 50 – 03007 Alacant

 
Tota la informació facilitada serà tractada de manera confidencial. Consulta la Política de Privacitat del Canal Ètic.