Asset Publisher

Hidraqua, Aguas de Alicante i Fundació Emplea llancen un concurs per a apadrinar una iniciativa social que aposte per la innovació i el medi ambient

 

Hidraqua, Aguas de Alicante y Fundación Emplea lanzan un concurso para apadrinar una iniciativa social que apueste por la innovación y el medioambiente

 

Aguas de Alicante i Hidraqua, en col·laboració amb Fundació Emplea, obrin la convocatòria per a participar en el programa pilot “Reto Innovación Social Alicante 2019”. La primera edició d’este programa per a organitzacions i emprenedors socials impulsarà idees i iniciatives que ajuden a la generació d’ocupació i a la millora de l’ocupabilitat de col·lectius vulnerables, i que contribuïsquen o tinguen potencial per a contribuir en la protecció i conservació del medi ambient i la transformació digital.

Els fons que es destinaran a esta iniciativa partixen de la recaptació obtinguda en el concert benèfic que la Universitat d’Alacant, juntament amb Aguas de Alicante i Hidraqua, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant, van organitzar el mes de novembre passat en el Teatre Principal.

Les candidatures seran analitzades a través d’un procés de selecció, en el qual s’inclou un esdeveniment de pitching, on representants de les entitats que col·laboren en esta iniciativa triaran el projecte que mostre un major potencial d’impacte positiu.

Aguas de Alicante, Hidraqua i Fundació Emplea oferiran al projecte guanyador l’acompanyament necessari per al seu desenvolupament, és a dir, la formació en ferramentes innovadores per a la gestió i el desenvolupament d’iniciatives sense ànim de lucre, un servici de consultoria de sis mesos de duració (març-octubre) i el suport jurídic i tecnològic per a la implementació del projecte.

“Reto Innovación Social Alicante 2019” és un programa pioner que pretén canviar el paradigma de participació de les empreses en l'àmbit social. L’objectiu és passar d’un model de col·laboració passiva mitjançant donatius a un model proactiu de participació en primera persona donant suport al desenvolupament de les entitats i afrontant els reptes de la societat.

El termini perquè qualsevol entitat social o emprenedor domiciliat en la província d’Alacant envie la seua proposta estarà actiu fins al pròxim 25 de febrer. Els interessats poden remetre les seues iniciatives per correu electrònic a l’adreça retoalicantesocial@outlook.com, juntament amb la documentació que es demana en les bases de la convocatòria. Qualsevol dubte o suggeriment que els interessats presenten podran remetre’l a la mateixa adreça de correu.