Asset Publisher

L’equip directiu d’Hidraqua es reunix en APSA per a conéixer tots els projectes en què col·laboren les dues entitats

 

El equipo directivo de Hidraqua se reúne en APSA para conocer todos los proyectos en los que colaboran ambas entidades 

 

Hidraqua ha organitzat el seu Comité de Direcció en les instal·lacions d’APSA. “El motiu d’organitzar estes trobades és acostar l’equip directiu d’Hidraqua a la societat en la qual desenvolupa la seua labor, i en este cas a aquells projectes en què Hidraqua i APSA treballen de forma conjunta”, segons ha declarat Francisco Bartual, director general d’Hidraqua.

Abans de la seua trobada, la direcció ha visitat les instal·lacions per a conéixer l’activitat de dos dels centres de desenvolupament infantil i atenció primerenca que gestiona APSA. En estos centres es treballa per a detectar, previndre i intervindre el més ràpidament possible en relació amb els factors de risc i els trastorns del desenvolupament que puguen presentar els xiquets i xiquetes menors de sis anys. L’objectiu és potenciar l’evolució i el benestar del menor i de la seua família, respectant el seu propi ritme i possibilitant de la forma més completa la seua integració en el medi familiar, escolar i social, així com la seua autonomia personal. A més, s’ha visitat l’espai Aula Sensorial de l’Aigua, l’equipament del qual va ser finançat per Hidraqua.

Bartual ha destacat que “organitzar esta trobada en les instal·lacions d’APSA era una cita ineludible, donada la constant col·laboració que tant Hidraqua com les seues empreses participades mantenen des de fa anys amb esta associació. Així, per exemple, estes entitats, al costat de la Universitat d’Alacant, col·laboren en una càtedra innovadora que té com a objecte convertir-se en un nucli de reflexió, debat i investigació en el camp de la inclusió social”.

Per part seua, la presidenta d’APSA, Nito Manero, ha agraït als directius d’Hidraqua el seu compromís assenyalant que “Hidraqua és una companyia exemplar pel que fa a polítiques de responsabilitat social, i això no seria possible sense la implicació personal i directa de tots els directius de la companyia”.

APSA és una ONGD que desenvolupa activitats dirigides a millorar la qualitat de vida de persones amb diferents capacitats durant tot el seu cicle vital. Dona servici a més de 3.000 famílies de la província d’Alacant. El seu objectiu principal és acompanyar els seus usuaris i les seues famílies i donar-los suport afavorint al màxim la seua autonomia i el desenvolupament del seu potencial. Per a fer-ho, disposen de programes específics de prevenció, atenció primerenca, educació, salut, formació, vivenda, oci i ocupació, orientats a facilitar la seua inclusió social i laboral.

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació d’Elx, la CEV, Creu Roja, el CDT, l’EUIPO, la Cambra de Comerç o Cáritas són altres de les institucions que han albergat estes trobades mensuals que concentren l’equip directiu d’Hidraqua.