Asset Publisher

La Universitat d’Alacant presenta al Comité de Direcció d’Hidraqua el seu projecte del nou Parc Científic

 

El Rector de la Universidad de Alicante presenta al Comité de Dirección de Hidraqua el Parque Científico

 

Hidraqua ha celebrat el seu Comité de Direcció en el nou Parc Científic de la Universitat d’Alacant. El rector de la universitat, Manuel Palomar, ha sigut l’encarregat de rebre l’equip directiu i d’explicar el projecte que s’està desenvolupant per a estes noves instal·lacions, dissenyades per a crear un espai dedicat a la innovació i la gestió del flux de coneixement i tecnologia entre universitats, institucions d’investigació, empreses i mercats.

 

Francisco Bartual, director general d’Hidraqua, ha destacat durant la benvinguda que Hidraqua i el Parc Científic compartixen el valor de la innovació com a pilar clau per a avançar en el creixement i la sostenibilitat de la província d’Alacant.

““Necessitem crear models innovadors, responsables i sostenibles que ens permeten atendre este futur ja imminent. Per a fer-ho, és indispensable la labor de les empreses i les universitats, així com la posada en marxa de noves instal·lacions com este Parc Científic que unifiquen i posen en comú les idees i els projectes desenvolupats per part dels diferents agents”, ha afegit Bartual.

Per la seua banda, Manuel Palomar ha agraït a Hidraqua que celebren el seu Comité de Direcció en el Parc Científic, al qual s’ha referit com l’avantguarda en la relació de la universitat amb les empreses de l’entorn. “Les aportacions d’empreses de la rellevància d’Hidraqua són fonamentals perquè el Parc Científic complisca un dels seus principals objectius, que és l’aposta per un model productiu per a Alacant”, ha manifestat el rector.

Esta trobada, que se celebra mensualment en empreses i institucions representatives de la Comunitat Valenciana, ha tingut lloc en APSA, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació d’Elx, la CEV, Creu Roja, el CDT, l’EUIPO, la Cambra de Comerç, la Universitat Miguel Hernández, el Col·legi Oficial de Metges d’Alacant, Alinur i Fira València, entre altres.