Asset Publisher

El Museu d’Aigües d’Alacant acull l’entrega de premis del II Certamen de Periodisme Ambiental, organitzat per Hidraqua i l’Associació de la Premsa d’Alacant

 

El Museo de Aguas de Alicante acoge la entrega de premios del II Certamen de Periodismo Ambiental organizado por Hidraqua y APA

 

El Museu d’Aigües d’Alacant ha acollit este matí la cerimònia d’entrega de premis del II Certamen de Periodisme Ambiental de la província d’Alacant, organitzat per Hidraqua i l’Associació de la Premsa d’Alacant.

 

L’article “Alicante lidera la petición de ayudas al Consell para el autoconsumo eléctrico”, de Vicente López i Juan Carlos Pérez, ha obtingut el primer premi. El jurat, format per Elena Cebrián, consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana; Andreu Escrivà, periodista especialitzat en medi ambient; Pepe Soto, president de l’Associació de la Premsa d’Alacant; Francisco Bartual, director general d’Hidraqua; i Martín Sanz, director de Relacions Externes i Comunicació d’Hidraqua, ha triat esta obra, segons declaren, “pel treball de camp dut a terme i l’exhaustivitat de les dades i les infografies utilitzades”.

Així mateix, vista la qualitat dels treballs rebuts, el jurat ha decidit atorgar un accèssit a l’article “De residuos a camisetas y zapatos de primeras marcas”, de Beatriz Rico.

Durant l’entrega dels premis al guanyador i l’accèssit, per un valor de 500 € i 150 €, respectivament, s’ha destacat que en 2019 s’obrirà una nova edició d’este concurs i que s’està analitzant la possibilitat d’ampliar-ne l’abast a tota la Comunitat Valenciana. “La finalitat d’estendre esta iniciativa és posar en valor la importància de la divulgació de contingut vinculat a la sostenibilitat i el medi ambient, ja que els mitjans són un element clau en la conscienciació ciutadana”, han conclòs fonts de jurat durant l’acte.