Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

Contractació

Per tal d'assegurar la transparència i l'accés públic a la informació sobre la seua activitat. Aquesta societat ha decidit difondre, a través d'Internet, determinada informació sobre la contractació que realitza.

En aquest apartat, la societat podrà incloure les dades i informacions que considere rellevants en relació a l'activitat contractual de la mateixa, com ara el marc contractual general, condicions generals, requisits mínims per poder ser contractista de la societat, procediments de contractació en curs i la documentació relativa als mateixos, i en general, qualsevol informació que considere d'utilitat general o siga rellevant a aquests efectes, com ara, punts de contacte i mitjans de comunicació que poden utilitzar-se per relacionar-se amb la societat a efectes de contractació.